top of page

Echipa NutriOn

Cine suntem, ce facem și de ce.

Echipa NutriOn a luat naștere în vara anului 2021, în cadrul unui concurs organizat de Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca – MedHack – și care avea ca scop rezolvarea a două probleme majore, una din ele fiind malnutriția pacienților oncologici. De ce este malnutriția pacienților oncologici o problemă? Ei bine, se estimează că aproximativ 80% din pacienții cu cancer sunt malnutriți, din care 20% decedează datorită malnutriției și nu a cancerului în sine.


Soluția propusă de echipa NutriOn este o platformă web, alături de o aplicație mobilă, care au ca scop susținerea pacienților oncologici pe mai multe planuri: 

  • Educație despre boală

  • Nutriție în cancer

  • Activitate fizică în cancer

  • Suport psihologic

toate acestea prin integrarea unor programe ușor de parcurs, video-uri explicative, rețete adaptate, programe de antrenament și consultații online cu specialiști în domeniu.

Ilinca Romocea NutriOn

Ilinca Romocea

Co-fondator

Salut, numele meu este Ilinca și sunt studentă în anul 6 la Medicină și în anul 3 la Administrarea Afacerilor, în Cluj-Napoca. Sunt energică, ambițioasă și pregătită pentru orice provocare. 

Cristian Terec

Co-fondator

Salut, numele meu este Cristian, sunt student în anul 6 la Medicină și în anul 3 la Administrarea Afacerilor, ambele în Cluj-Napoca. Sunt pasionat de tehnologie în medicină și caut mereu soluții de îmbunătățire a îngrijirilor medicale pe această cale.

Cristian Terec NutriOn
Despre: Team Members
Denisa Achim NutriOn

Denisa Achim

Nutriționist-dietetician

Salut, numele meu este Denisa și sunt absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Totodată, am absolvit programul de master “Nutriția și Calitatea Vieții”, având o experiență de 5 ani în domeniu.

bottom of page