top of page

Întrebări frecvente

Am compilat o serie de întrebări frecvente cu răspunsuri aferente. Dacă nu găsești răspunsul căutat, scrie-ne oricând iar noi încercăm să-ți răspundem cât mai repede.

Ce este NutriOn?

NutriOn este o platformă dedicată pacienților care suferă de cancer și este formată din acest site web, precum și o aplicație mobilă care poate fi descărcată pe Google Play și App Store. Scopul platformei NutriOn este să pună la dispoziția pacienților cu cancer metode simple și eficiente pentru menținerea stării de sănătate, atât fizice cât și psihice. Acest scop este atins prin integrarea unor cursuri online în ceea ce privește nutriția în cancer, activitatea fizică în cancer, sănătatea mintală și strategii de combatere a efectelor adverse din timpul tratamentului oncologic (chimio sau radioterapie). În plus, platforma NutriOn permite programări pentru consultații online cu specialiști de nutriție, kinetoterapie, psiho-oncologie și ergoterapie, alături de care pacienții pot elabora programe adapatate nevoilor personale.

Pot să am încredere în informația de pe platforma NutriOn?

Platforma NutriOn conține informație medicală preluată din cele mai recente studii științifice din domeniul oncologiei și este adaptată sub forma unui limbaj ușor de înțeles de către oricine. Întreg conținutul a fost verificat și sistematizat sub coordonarea specialiștilor din domeniile oncologie medicală, nutriție și dietetică, kinetoterapie, psihologie și ergoterapie. Cu toate acestea, pe platforma NutriOn există informații legate de anumite probleme medicale și tratarea lor, menționăm că acestea au doar caracter informativ și nu reprezintă sfat medical, iar pentru informații suplimentare, precum și pentru tratarea problemei dumneavoastră medicale trebuie să vă adresați unui medic calificat pentru consultații medicale specifice.

Întrebări frecvente: FAQ
bottom of page